Marina Nubia

Marina Nubia

Creator of www.marinanubia.nl & Ceo of Find your way to shine

?Purpose & success ?She laughs at the day to come ?Find YOUR way to shine, ?unleash your inner sparkle ? ? &Let’s GROW for it ?Amsterdam 13062020??

Hoe het allemaal begon

Mijn leven ging niet altijd over rozen. Na een aantal flinke tegenslagen, besloot ik mijn levensmissie te accepteren en er volledig voor te gaan. Ik ben gaan staan en gaan shinen. Ik wil samen met anderen mijn licht laten schijnen. Het mooie is namelijk dat dit licht in ons allemaal aanwezig is. Dit licht kun je vergelijken met levenslust, onze talenten, doelen, verlangens, dromen en wensen. Lang heb ik getwijfeld. Ik had zo veel vragen en angsten. Kan ik dit eigenlijk wel? Ik heb een aantal uitdagingen, ik ben moeder van jonge kinderen en ik heb helemaal niet zoveel  middelen. (Yes, I know the struggle) Maar de droom, die is groter. En ik besloot een omgeving te creëren voor vrouwen die zich niet willen laten tegenhouden door hun ‘uitdagingen’.

But Why…

Mijn missie is om met zoveel mogelijk mensen samen te staan en anderen om mij heen aan te moedigen om hun dromen waar te maken, alsof ik een cheerleader aan de zijlijn ben. De wereld bewuster maken van het feit dat nog lang niet iedere vrouw in staat is om haar leven zo in te vullen hoe zij dat wilt en kansen creëren voor vrouwen die worstelen met een uitdaging, op welk vlak dan ook. Ik wil laten zien dat het voor iedereen mogelijk is om op zijn of haar manier te stralen. Lang dacht ik dat mijn droomleven niet voor mij weggelegd was, maar nu weet ik dat dit niet zo is. Dit doe ik door vrouwen te coachen ( aan te moedigen) en te trainen op een manier die bij hen past. Vervolgens bied ik ze een tribe aan van vrouwen die hen een hand reiken en die snappen dat het leven niet voor iedereen hetzelfde is.

Join the tribe

Deze online en offline community is er voor alle creatievelingen, glowgetters, hardwerkende moeders, dromers, en wereldverbeteraars in de dop. Samen maken we een wereld die open staat voor elkaar. We zijn niet perfect, hebben onze tekortkomingen en een uitdaging, of rugzakje, maar wat ons verbindt is ons verlangen om de wereld een beetje meer te laten sprankelen. 

 

 

 

Pin It on Pinterest