Marina Nubia

Marina Nubia

Creator of www.letyourlightshine.nl & Find your way to shine

🔥Purpose & success 🔥She laughs at the day to come 🔥Find YOUR way to shine, 🔥unleash your inner sparkle 💫 🥊 &Let’s GROW for it 📍Amsterdam 13062020💃🏾

About Marina 

Hey there, mijn naam is Marina en ik ben een trotse en hardwerkende mama van een koekiemonster zoon en een klein meisje van op het moment 4 maanden. Ik schrijf alsof mijn leven er van af hangt en ik lees het liefst een boek per week ( book-nerd !! ). Ik schrijf omdat het me gelukkig maakt, ik kan er letterlijk niet mee stoppen. In het dagelijks leven probeer ik mijn baby twee dezelfde sokken aan te houden, een gezonde maaltijd aan mijn gezin voor te schotelen en ik ben een onderdeel van team IamSHERO, een non profit organisatie die jonge vrouwen met een migratie achtergrond begeleidt bij hun persoonlijke en zakelijke successen.

Daarnaast organiseer ik evenementen en geef ik workshops aan hele diverse groep vrouwen. Vrouwen met uiteenlopende afkomsten, geloven en overtuigingen. Wat ze gemeen hebben? Ze weten dat ze meer in zich hebben en ze willen dat vuur in hun hart met de wereld delen. Ik moedig ze aan om te gaan staan, en te ‘shinen’ en om zich letterlijk en figuurlijk te kleden voor hun manier van succes. That is me in a nutshell.

Hoe het allemaal begon

Mijn leven ging niet altijd over rozen. Na een aantal flinke tegenslagen, besloot ik mijn levensmissie te accepteren en er volledig voor te gaan. Ik ben gaan staan en gaan shinen. Ik wil samen met anderen mijn licht laten schijnen. Het mooie is namelijk dat dit licht in ons allemaal aanwezig is. Dit licht kun je vergelijken met levenslust, onze talenten, doelen, verlangens, dromen en wensen. Lang heb ik getwijfeld. Ik had zo veel vragen en angsten. Kan ik dit eigenlijk wel? Ik heb een aantal uitdagingen, ik ben moeder van jonge kinderen en ik heb helemaal niet zoveel  middelen. (Yes, I know the struggle) Maar de droom, die is groter. En ik besloot een omgeving te creëren voor vrouwen die zich niet willen laten tegenhouden door hun ‘uitdagingen’.

My Why

Mijn missie is om met zoveel mogelijk mensen samen te staan en anderen om mij heen aan te moedigen om hun dromen waar te maken, alsof ik een cheerleader aan de zijlijn ben. De wereld bewuster maken van het feit dat nog lang niet iedere vrouw in staat is om haar leven zo in te vullen hoe zij dat wilt en kansen creëren voor vrouwen die worstelen met een uitdaging, op welk vlak dan ook. Ik wil laten zien dat het voor iedereen mogelijk is om op zijn of haar manier te stralen. Lang dacht ik dat mijn droomleven niet voor mij weggelegd was, maar nu weet ik dat dit niet zo is. Dit doe ik door jonge vrouwen te coachen ( aan te moedigen) en te trainen op een manier die bij hen past. Vervolgens bied ik ze een tribe aan van vrouwen die hen een hand reiken en die snappen dat het leven niet voor iedereen hetzelfde is.

Join the tribe

Deze online en offline community is er voor alle creatievelingen, glowgetters, hardwerkende moeders, dromers, en wereldverbeteraars in de dop.Samen maken we een wereld die open staat voor elkaar. We zijn niet perfect, hebben onze tekortkomingen en een uitdaging, of rugzakje, maar wat ons verbindt is ons verlangen om de wereld een beetje meer te laten sprankelen. Iedereen is welkom, ook als je van pindakaas met jam houdt ;).

Find your way to shine: een stralend leven op jouw manier

 

 

 

Pin It on Pinterest