Let Your Light Shine

Bucketlist: 10 dingen die ik nog zou willen doen

door | mrt 14, 2020 | About me, Personal

Bucketlist: 10 dingen die ik nog zou willen doen

door | mrt 14, 2020 | About me, Personal

Bucketlist: 10 dingen die ik nog graag zou willen doen in mijn leven:

 1. Op reis met mijn partner naar Venetië
 2. Vloggen op mijn youtube kanaal
 3. Een marathon lopen
 4. Een eigen kledinglijn beginnen
 5. Frans leren spreken en schrijven
 6. Verhuizen naar een eengezinswoning
 7. Met het hele gezin naar de Efteling
 8. Een eigen onderneming starten
 9. Een boek schrijven
 10. Een persoonlijke groei evenement hosten
 • Op reis naar Venetië

Mijn wensen liegen er niet om, ze zijn groots. Ik ben altijd iemand geweest die van het groots dromen is.
Ik ben dol op reizen en ik zie graag nieuwe plekken in de wereld. Venetië heeft me altijd al getrokken vanwege het feit dat de stad bekend staat om zijn romantische gehalte, de bootjes en het water. Daarnaast ben ik dol op de Italiaanse keuken en kun je mij in de nacht zeker wakker maken voor pasta, lasagne en pizza tonno.  Heel graag zou ik samen met mijn partner deze mooie stad op het water bezoeken. Het lijkt me geweldig om naar een stad te gaan die er zo kunstig uitziet en op het water ligt. Little fact: Venetië voert al jarenlang een strijd tegen het water en meerdere keren per jaar krijgt de stad te maken met overstromingen.

 • Vloggen

Al jaren ben ik met mijzelf in debat of mijn leven het de moeite waard is om te vloggen en ik begin steeds meer te neigen naar het antwoord ja. Het lijkt me super om mijn unieke volgers mee te nemen in mijn leven, in de ups en de downs. Mijn droom is om de echte werkelijkheid te laten zien. Nu alleen nog kijken waar ik de lef vandaan ga halen om dit ook echt te doen. De onderwerpen zullen onder andere health, mommyhood en persoonlijke ontwikkeling zijn.

 • Een marathon

Een marathon lopen staat ook al een tijdje op de planning, maar de laatste tijd begint het steeds meer te kriebelen om werk te maken van mijn hardloop plannen. Ik ben er nog niet serieus mee bezig, maar ik hoop mijn sport doelen snel weer op te kunnen pakken. Ik fiets graag en wandelen gaat ook goed, maar het hardlopen kan ik nog zeker veel meer serieus nemen dan dat ik nu doe.

 • Een kledinglijn starten

Ik ben me er van bewust dat de doelen die ik heb groot zijn en dat ze niet snel te realiseren zijn. Aan het eind van het jaar ben ik van plan te evalueren wat ik er al aan gedaan heb. Een hele hoop kleine stapjes  maken dat ik mijn eindbestemming zal bereiken. Al vanaf kinds af aan ben ik dol op mode en alles wat er mee te maken heeft. Ik kleed me graag netjes en ik ben altijd in de modeboekjes te vinden. Het lijkt me geweldig om een kleine lijn te ontwerpen met mijn eigen t-shirts en jurkjes en broeken die dan vervolgens te koop zijn in  mijn webshop op mijn eigen website.

 • Frans leren spreken en schrijven

Ik ben dol op verschillende talen exploreren. Talen leren ging me al van kinds af aan makkelijk af. De Latijnse talen hebben altijd al mijn voorkeur gehad. Ik spreek al Portugees, waardoor het Spaans spreken makkelijk gaat. Maar de Franse taal gaat bij mij niet vanzelf. Oui Oui Paris, Frans spreken kan ik nog nie.

 • Verhuizen naar een eengezinswoning

We wonen op het moment in een appartement. We mogen ab-so-luut niet klagen, maar al jaren droom ik van een groter huis met een tuin waar de kinderen in kunnen spelen.
Ik heb me aangemeld voor woning ruil en ik heb me ingeschreven bij de woningbouw, zodat ik kan reageren op lotingwoningen.

 • Met het hele gezin naar de Efteling

Do I need to say more. I dont think so

 • Een eigen onderneming starten

Mijn visie is dat ik voor mijzelf werk en honderden misschien we duizenden vrouwen inspireer hun droom leven te leiden en om van elke dag een klein feestje te maken. Het liefste train ik vrouwen online en offline om meer uit hun leven te halen. En om dromen om te zetten in haalbare stappen. Door alleen te dromen komen we er niet. Ik coach you op pad naar een vrij leven. Vrij van angst en dwang vol van liefde en vrijheid.

9. Een boek schrijven

In het geheim ben ik een roman aan het schrijven over mijn leven. Het wordt een verzamel boek met gedichten, sketches en korte verhalen. De raw version of my blog. Everything about fear, and perseverance and FAITH.

 • Rise NOW

Op 13 juni 2020 word een grote droom werkelijkheid. Ik ga een evenement organiseren. Waar? In amsterdam. Met wie: glowgetters die willen stralen in business en every day life.

Lets GROW for it

With love,
Marina

Pin It on Pinterest