Let Your Light Shine

Doorzetten: hoe ik aan mijn doelen werk

door | mrt 11, 2020 | Personal

Doorzetten: hoe ik aan mijn doelen werk

door | mrt 11, 2020 | Personal

Do you ever feel stuck in the middle. Om tot een juist resultaat te komen is het belangrijk om niet op te geven, en om door te gaan. Een heleboel kleine stapjes maken een grote stap.

Al jaren ben ik bezig met mijn rijbewijs. Op mijn 18de ben ik begonnen en ik ben nu over een half jaar 32 en ik heb nog steeds mijn rijbewijs niet. Ik doe hard mijn best om er niet moedeloos van te worden en ik blijf doorzetten.

Mijn theorie en mijn praktijk zijn geen pretje. Ik vind auto rijden spannend en moeilijk. Ik vind de theorie veel en stug.

I REFUSE TO GIVE UP. In de auto kom ik mijzelf regelmatig tegen. Hoe het er in mijn hoofd aan toe gaat kun je merken in mijn rijstijl. Achterom kijken, anticiperen, reactievermogen, focussen, zijn allemaal belangrijke aspecten van het auto rijden en je komt het ook tegen in het dagelijkse leven. Ik probeer te anticiperen op alles wat op mijn pad komt door vooruit te kijken en focus te houden. Om goed auto te kunnen rijden heb je tijd nodig om rustig voorin en achterin de spiegels te kijken. Om te leren van je fouten, moet je dit ook toepassen. Je kijkt voor je uit en je kijkt achteruit naar wat je heb meegemaakt en hoe je hier van kunt leren. Daarnaast is het belangrijk om elke dag met je doelen bezig te zijn.

  1. Ik schrijf mijn doelen dagelijks uit
  2. Ik heb een visie bord die ik dagelijks bekijk met visuele doelen
  3. ik beschrijf mijn doelen in een wekelijkse purpuz planner
  4. Ik bid over mijn doelen
  5. Ik neem elke dag een kleine stap richting mijn doelen

Mijn boodschap voor jou: geef niet op, ook al lijkt het doel nog zo ver weg, geef alsjeblieft nooit op. Ga door tot het eind. Ga door tot het is goed gekomen. Ik las ooit het volgende: om in je leven succesvol te zijn hoef je maar 1 ding te doen: blijf consistent.

Lets GROW for it!

With LOVE

Marina


Pin It on Pinterest