Let Your Light Shine

How to create a vision board

door | apr 8, 2020 | Coaching en counseling

How to create a vision board

door | apr 8, 2020 | Coaching en counseling





In deze blog beschrijf ik waarom ik een vision board heb gemaakt en hoe ik dat deed. Aangespoord door my cheerlader of dreams Terri Savelle Foy ging ik een middag lang aan de slag met mijn vision board. Ik was er heel erg enthousiast over.
Het manifesteren is helemaal in, maar het is niet allemaal helemaal bijbels. Toch is het hebben van een duidelijke visie heel erg belangrijk. Het is een MUST om te weten waar je naar toe werkt en waar je naar toe gaat.

En Vision Board is een goede manier om je dromen/doelen in kaart te brengen door een moodboard te maken van je doelen dromen en wensen. Je legt je focus vast.

In de bijbel staat het volgende:
Then the LORD answered me and said: “Write the vision And make it plain on tablets, That he may run who reads it.
Deze bijbeltekst heeft me heel erg gemotiveerd om een visionboard te maken, omdat het ook echt bijbels is. We gaan die kant op die we voor ogen houden.

Zorg allereerst voor de juiste spullen en de juiste mindset. Zet een mooi muziekje op en zorg dat je voldoende tijd hebt uitgetrokken voor deze opdracht. Je kunt dit alleen doen, maar je kunt dit ook heel leuk samen doen.

Benodigdheden:

Schaar

Lijm

Tijdschriften

Papier

Visionboard/ canvas

Plakband

Kranten

Quotes

Vervolgens knip je alles uit wat je aanspreekt om vervolgens op je canvas te plakken. Je kunt ook een andere ondergrond kiezen. ga lekker overboard met je creativiteit. Gebruik pinterest ter inspiratie. En plak ook pakkende quotes en eventueel je eigen foto op het canvas.

Denk goed na over wat je wilt bereiken. Schrijf alles op voordat je het allemaal uitwerkt. Er is kracht in het uitschrijven van je dromen en doelen. hoe vaker je het doet deste beter.

Beschrijf haalbare doelen en lange termijn doelen. Het is belangrijk om haalbare doelen op te plakken zodat je voldoende gemotiveerd blijft om de deolen te bereiken. Je moet namelijk ook na het maken van je board aan de slag.

Zet je vision board op een strategische plek neer. Nadat ik mijn vision board af had heb ik het board op een speciale kamer opgehangen zodat ik er in alle rust over kan bidden.

Maak elk jaar een nieuw vision board.


Let’s Grow for it!

With love,

Marina Nubia

Pin It on Pinterest