Find your way to shine jouw online personal cheerleader
Shining in daily life, business en motherhood

 

 

 

Stel je je nou eens voor, dat wat je altijd al hebt willen doen toch écht mogelijk is. Jouw leven in balans, jouw leven op orde, die droom die echt werkelijkheid wordt.

 

Of het nou is dat je iets meer orde in huis wilt, jouw bedrijf wilt lanceren of je plannen vanuit je hoofd op papier wilt krijgen, alles is mogelijk tijdens onze coaching. Voor drie maanden lang maak jij gebruik van dit ‘online glowgetter package’. 

 

 

Wie ben jij

 

  • Jij bent ready om jouw leven naar een next level te nemen
  • Je wilt jouw talenten verder ontwikkelen en inzetten om jouw leven en het leven van andere mensen mooier te maken
  • Je bent ondernemend
  • Het enigste wat jij nog nodig hebt is iemand die je aanmoedigt, motiveert, inspireert en in beweging brengt.

 

 

Wat jij ontvangt:

 

 

  • Wekelijks plannen we een skype meeting van 1 uur in en tijdens dat uur gaan we enthousiast aan de slag om jouw dromen en doelen concreet te maken.
  • Je ontvangt feedback op jouw droom of concept.
  • Daarna stellen we op maat gemaakte doelen voor de komende drie maanden.
  • Je krijgt de mogelijkheid om me te mailen of te appen en ik reageer tussen 09:00 en 15:00.
  • Je krijgt gratis toegang tot 1 van de workshops.
  • Daarnaast ontvang je 10% korting op 1 van de jaarlijkse events.

 

Na afloop van de drie maanden dat wij hebben samengewerkt, heb je een stappenplan voor de komende drie maanden en kun je daarmee hard aan de slag. Je angsten en eventuele belemmeringen zijn weg. Je weet wie je bent, waar je voor staat en durft te handelen vanuit jouw kernwaarden.

 

 

Wie ben ik?

Marina Nubia
Mommalion
DressCoach & fashion-fanatiekeling
a SHERO

Mag ik mijzelf even voorstellen aangenaam kennis te maken. Mijn naam is Marina en ik ben 30 zomers jong en springlevend. Vier jaar geleden studeerde ik af als Maatschappelijk Werker. Al snel besloot ik niet in de hulpverlening te gaan, maar me te richten op coaching en talent ontwikkeling, maar dan echt op mijn manier. Ik volgde een opleiding tot Dress-Coach en een opleiding voor transformationeel coach, die ik in de toekomst af zal ronden.

Daarnaast startte ik bij team IamSHERO en werd aangenomen als HR-manager, maar al snel deed ik mee als VP en ondersteunde ik ongeveer elk team. Ik zette me in voor Social media, het organiseren van workshops, evenementen en het neerzetten van een coaching traject voor jonge vrouwen in de leeftijd van 17 t/m 23 jaar. Daarnaast ben ik een jaar lang trainer geweest van een super getalenteerde jonge schrijfster en journaliste in spé. Wil je meer over mij, mijn werk en ons gezin weten, volg me dan hier via deze website.

 

Mijn hobby’s? Heb je even?
Everything about faith, de liefde, schrijven, lezen, shoppen, instagram, fotograferen, theedrinken, kletsen, reizen, koken, chocola eten, dromen over french fries, heel veel leuke dingen doen met het gezin en andere mensen inspireren en aanmoedigen hun droomleven te creëren.

 

Hoe ga ik te werk?

 

Allereerst leren we elkaar kennen, of tijdens een skype-call, of op een ander leuk plekje naar keuze.
Voor mij is het heel erg belangrijk dat er een klik is en dat we elkaars taal spreken. Daarmee bedoel ik dat het erg belangrijk is dat we elkaar aanvoelen en begrijpen.

Tijdens ons kennismakingsgesprek kijken we waar je staat en waar je naartoe wilt en wat je budget is. Ik sta bekend om mijn flexibiliteit. Ik heb bijna elke storm in het leven al overleefd en daardoor heb ik geleerd dat je met creativiteit, goede communicatie en een beetje geduld heel ver kunt komen en dat er voor bijna alles wel een oplossing is.

Ik stel een opmaat gemaakt traject op, en de offerte stuur ik je na drie dagen op. Daarna zijn we ready to go.
Mijn manier van werken is relaxed, eerlijk, maar doortastend. We hebben geen tijd te verliezen als het gaat om jouw droomleven.

 

 

Startprijs:

Drie maanden coachingtraject : 457 euro ex 21% btw

In overleg zijn de bedragen te betalen in termijnen.

Iedereen is uniek en we hebben ieder onze uitdagingen en dromen, daarom zijn de pakketten zelf samen te stellen en in overleg altijd te wijzigen, zodat jouw pakket op maat gemaakt is. 🙂

 

Contact: info@marinanubia.nl

Come on let’s GROW.
Come on let’s GLOW

 

 

 

 

 

 

Ja, ik WIL!

 

 

 

5 + 3 =

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Pin It on Pinterest